Har du blitt satt opp som jobbens ansikt utad på årets konferanse – da har du en spennende tid foran deg. På grunn av pandemi og hjemmekontor, kan det være ditt første oppdrag hvor du både skal delta, for å knytte nye bekjentskap og spre ordet om deres bedrift.

Det er ingen fasit på hvordan man skal pakke før en konferanse, men vi anbefaler ikke å slenge alt ned i en koffert og håpe på det beste. Du skal ta deg best mulig ut, og da må du både se og lukte godt. Med en toalettmappe for herre fra getpersonal.no, vil du være garantert et godt resultat.

Hva skal med i kofferten?

Når du skal på konferanse for aller første gang, så gjelder det å tenke litt over hva man skal ha med seg. Du bør sjekke om det fins strykejern på hotellrommet, for hvis ikke, så bør dressen fraktes separat. Her er andre ting du må ha med:

  • Undertøy
  • Representasjons-klær
  • Ekstra skjorte
  • Slips, mansjetter, sløyfe
  • Finsko
  • Komfortable sko
  • Treningstøy
  • Badetøy

Hotell-helgen byr på mange kule ting, slik som bar og aktiviteter, men også treningsrom og badebasseng. Det er godt å kunne koble av med spa også, og da er det greit å ha noe ekstra i kofferten.

Dette må med i toalettmappe

Men du må ikke glemme toalettmappe. Her skal det være mye av det du trenger. Vi snakker deo, parfyme, barberkrem, hudkrem, paracet, tabletter, munnvann, hårspray, neglesaks, høvel og mye mer. Derfor bør man gå til anskaffelse av en romslig og funksjonell toalettveske.

Det siste innen toalettmapper er at de har en krok man kan hende den opp på veggen med. Derfor er den konstruert slik at den folder seg ut når man åpner den. Lommene er laget slik at man får god plass til alt man trenger.

En stor og romslig toalettmappe laget av skinn er delikat og brukervennlig. Den er lett å ta med på badet og gir plass til toalettsakene. En toalettmappe er helt avgjørende for en plettfri helg på hotellet. Getpersonal har det meste for gaver og gadgets, og derfor kan en toalettmappe også være en fin gave til en mann.